Enschede Lions U12 verslaan nr1

Enschede Lions U12 vs Geleen Smoke Eaters U12.

Het beloofde al een spannende wedstrijd te worden en dat was het ook. Al snel werd het eerste doelpunt gescoord door de Lions, op naam van Jeroen Willemsen.
Het lukte Geleen pas in de 9e minuut om gelijk spel te maken.
Al snel volgende er nog twee doelpunten van top scorer Jeroen Willemsen.

De spanning zat er goed in, want de Lions hadden een redelijke voorsprong opgebouwd tegen de regerend nr 1 van de U12 competitie.Na 30 minuten lukte het Dex Strijland met een assist van Darius Smit om er een mooie goal in te schieten.Stand 5-1 ..
Het koste Geleen redelijk wat moeite om terug te komen in de wedstrijd, maar In de 33e minuut lukte het Geleen om hun tweede doelpunt te behalen. De Lions waren hier niet echt van onder de indruk.

Nog geen paar seconden later maakte Collin van Onna een hele mooie goal. De Lions sloten de tweede periode af met een strak doelpunt van Jeroen Willemsen en een assist door Dex Strijland,

Schijnbaar hebben de spelers van Geleen goed geluisterd naar hun coach tijdens de pauze, want ze gingen goed van start in de 3e periode. Het lukte Geleen direct met twee tegen doelpunten te komen, stand 6-4.
Even leek het er op dat de Lions van slag waren, maar niets was minder waar. Jeroen maakte een doelpunt en was het 7-4 . In de 48e minuut kwamen Lions weer terug met 2  mooie doelpunten van Dominik Lonsky , en assisten van Pim Dijs en Yoran Dalenoort.
Het lukte Geleen nog in de laatste minuten een tegen doelpunt te maken, maar dit mocht niet meer baten.
De eindstand 10-5 was een feit!!

door Aranka Kitsz

Over mark

Bekijk ook

Picking an Online Data Room

A data space, or on-line collaborative network, makes it easier for you to talk about …