Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor u delen met bestanden ervoor pc

Jullie kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer kan moeilijk is. Moderne keuze biedt maar veel oplossingen. In deze artikel leert u waarmee u dezelfde programma kiest om bestanden naar uw computer door te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u horen zoeken plus welke indien de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een precies -programma voor het op internet overzetten betreffende bestanden erbij kiezen, moet u ervoor verschillende kenmerken letten. Lees hier langere over.

Beveiliging

Dit bestaan het belangrijkste dat door je opkomt. We dan moet niet dat persoonsgegevens door handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Elke -services dat in die artikel aanlanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw bedrijven geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is beslist onderwerp aan een apart artikel, een laat jij de dichtbij specialist bestaat.

Gemak

Dat is absoluut van de belangrijkste factoren bij het opgegeven kiezen van een dataroomservices -platform. Deze omvatten functies dat het bestaan van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jouw gemak van het opslaan van bestanden – het moet jij bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Kansen om documenten rechtstreeks in de repository erbij creëren. Vanwege dit te doen, worden meestal aanvullende medewerkers geïntegreerd.

Jij moet maximale controle bezitten over u verzenden alsof ontvangen van bestanden.

Als het bestand kan aanlanden bewerkt, zullen het de geschiedenis met het functioneren zijn.

Het is erg geweldig wanneer er op de pc-versie ook beslist mobiele variatie komt.

Prijzen

Iedereen kan het voornaamste tarief accepteren met betere prijs plus niet te frequent betalen voor wat u niet betreffende plan voorkomen te verwerken. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en enig niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het krijtwit dat die cijfer toch wel anders is in opslagservices. Terwijl sommige jij toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langere te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service betreffende Apple bestaan beschikbaar ervoor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een pakje van alle Apple-services, deze niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar ook Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het voornaamste voordeel bestaat de express synchronisatie van bestanden voor alle apparaten, waardoor zij snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan bovendien dienen wanneer een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te bedienen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven door gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit zullen winstgevend bestaan.

Dropbox

Dropbox is zeker van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft veel coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer door onboarding in de applicaties in dit beding.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om samen te bewerken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te bekijken en u prullenbak. U kunt verwijderde bestanden overigens zien in de map waarmee ze zijn voordat zijkant werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit van het Google-systeem, wat een snelle plus gemakkelijke integratie met bestaat andere medewerkers betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.

Over rick

Bekijk ook

Editor ’s Präferenz Ehre: Die Pasteur Street Brewing Organisation Charms Partner mit Bieren nach amerikanischer Art Crafted in Vietnam

The Short Version: Pasteur Street Brewing business (PSBC) brought a brand new taste to Vietnam’s …

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.