Op naar de top!

Om de play-offs te halen is het noodzaak alle wedstrijden nog te winnen. Na de overwinning van Den Haag op Leeuwarden, gaat de eindstrijd eigenlijk alleen nog tussen Den Haag en de Enschede Lions. Om mee te kunnen doen aan de eindstrijd moest er dus ook gewonnen worden van de Leiden Polar Bears.

De Lions begonnen lekker aan de wedstrijd, maar toch duurde het 10 min tot de score werd geopend. Op aanleggen van Jurjen van den Hengel kon Rick Koopman de 1-0 binnen tikken. Het leek wel als of de druk er nu af was. Nog geen 30 seconde later zette Karst van de Hengel, na een pass van Dennis Koopman, de stand op 2-0. In de 15de minuut scoorde Rick Koopman zijn tweede van de wedstrijd. Mede mogelijk gemaakt door Manuel Homeijer. 3-0 was ook gelijk de eindstand van de 1ste periode.

In de 2de periode werd er in tegenstelling tot de 1ste periode wel snel gescoord. Manuel Homeijer kon na 1 min al de 4-0 op het score bord zetten. Daarna was het de beurt aan Leiden om wat terug te doen. Gerben Straathof mocht de 4-1 op zijn naam zetten. 4-1 was ook de eindstand van de 2de periode.

De 3de periode verliep verder zonder veel problemen. Karst van den Hengel scoorde zijn tweede op aanleggen van Santi ten Boske. Dennis Koopman scoorde de zesde en ook gelijk de laatste goal van de wedstrijd. Met deze 6-1 overwinning op zak zijn de Enschede Lions weer een stap dichterbij de play-offs. Zondag 26 februari reizen de Lions 1 af naar Groningen. GIJS Polar Beers Groningen bezetten op dit moment de laatste plaats in poule A. Laten we hopen dat de Lions ook daar een goed resultaat kunnen neerzetten.

 

By Kenny

Over rick

Bekijk ook

U18 toppers worden groots onthaald op zaterdag 17 februari

Beste leden en fans van de Enschede Lions, Het kan jullie haast niet ontgaan zijn, …

2 reacties

  1. slap verhaal kenny,

    Er was ook chips op de bank, en daar lees ik weer niets over…. klein zesje voor de moeite maar jij kunt beter!