Enschede Lions hervatten groepstraining op IJsbaan Twente

Zaterdag 3 oktober jongstleden heeft IJsbaan Twente haar deuren weer geopend voor het publiek. Dit betekent dat ook de Enschede Lions hun groepstrainingen weer hervatten. De Eissporthalle in Nordhorn doet dienst als tweede locatie voor de trainingen van de Lions. De Enschede Lions zijn vanaf dit seizoen opgedeeld in Lions 1 en Lions 2. Lions 2 zal in de derde divisie uitkomen en Lions 1 zal in de tweede divisie van de Nederlandse IJshockey Bond uitkomen.

Zal het 2de dit seizoen de titel prolongeren in de derde divisie van de Nederlandse IJshockey Bond? Wie zijn de spelers van het 2de en misschien wel even belangrijk, wie gaat met wie spelen? Het 2de heeft vanavond de primeur om als eerste weer te trainen op IJsbaan Twente en wel om 20.15.

Wie zit er in het eerste team en hoe zal het 1ste zich staande houden in de tweede divisie van de Nederlandse IJshockey Bond? Vanavond hervat dus ook het 1ste hun groepstraining op IJsbaan Twente en wel om 21.45.

Alle vragen gesteld hierboven kunnen nu natuurlijk niet allemaal beantwoord worden, wel kan ik zeggen dat we niet kunnen wachten totdat de competitie weer begint. Bij de NIJB zijn ze druk bezig met het plannen voor de competitie. Zodra we weten wanneer het 1ste en/of het 2de moet(en) spelen laten we jullie dat natuurlijk gelijk weten via de website.

Komen jullie ons ook dit seizoen weer aanmoedigen?

Over dennis

Bekijk ook

De Uil van Minerva spreidt te laat zijn vleugels

Enschede Lions verliest finale van Eindhoven: 5-2   (Door Eddy van der Ley) Enschede Lions …